weather has been as I am today, very nice!


käka havre, steg för steg by Eddie

  1. grunden till all nedsmutsning är HUR du smutsar ner. Ett enkelt sätt som också inte gör matte alldelses för sur är att äta som om du varit 6 år. tugga med munnen öppen och droppa allt.
 
2. för att det inte ska märkas att du slafsar ner så skakar/rör du på huvudet lite diskret höger & vänster osv.  BRA början i saltstenshållaren!
 4. fortsätt med vattenhinken... och avsluta sedan med golvet!
 
 
om du har tur...
 
 växer det slutligen upp havre i ditt hörn!:D så där ja. nu får matte städa!;D
 
 
 
 
 

Ny väst

jag har ju ännu inte hunnit visa några bilder på min nya väst. så när Nina kunde vara den "viga modellen" så passade jag helt enkelt på!
 
 
 passformen... mmm perfekt! formar sig efter din kropp!:D
 
 SUPER böjbar ryggplata! lägg den på en bom, och vips! den är rund i ryggen!
 
Desutom gör det INTE ont att landa på marken med DENNA säkerhetsväst! prova själv får du se. (betyder inte att du ska göra det)
Produkten hittar du på Norells hästsport i Borlänge eller på Hööks . Välkommen in i butik!

dagens outfits

Lite fail bild men whatever
 
 Bara för att mina ridbyxor är så heta där bak...
 

ute ritt med Nina och Alice

Hej ska strax dra upp till stallet och trimma med Eddie. Sen direkt hem till Alice med Nina och rida ut. Alice har ju typ 3 hästar? LYX! :D men kommer bilder imorgon;)<3

My new friend @ storbyns ryttare

 Han kom fram till mig 3gånger på 5min. jag bar iväg med han 7 gånger på 2min. efter en stund kom jag på att det kanske var maten han var ute efter. inte mig...

Dagens planer

Hej och godmorgon allisammans!
 
Dagens planer kommer bli så att först kommer Jenny hit vid 12 och ska snacka lite om Eddie mm. Efter det upp till stallet och dressyr/mark.arb på Eddie. tänkte göra "klockan" fast med bara bommar. och en lite enklare variant.
 
efter det hem byta om och sen upp till Nina! ska sova där inatt tillsammans med Alice. Mys mys.
 
kommer uppdatera under dagen. så bloggen blir inte lidande. tur det ?Men håll ukik!:D tänkte visa min nya väst, hissa och dissa och lite annat småttt o gott!
 
 
 
 
 
 

Ingen blogglust..

Har ingen blogglust och måste ladda över alla bilder till datorn. kan inte ni länka era bloggar då?♥

onödig fakta

Om man söker på "ROLF GÖRAN BENGTSSON RIDER BARBACKA" på google bilder, kommer denna bilden upp först:
 
 
 

onödig fakta

Om man söker på "ROLF GÖRAN BENGTSSON RIDER BARBACKA" på google bilder, kommer denna bilden upp först:
 
 
 

Eddie dressyr 28/6

tänkte skriva några snabba rader om dressyren på eddie igår då:)
vämde upp på en lätt övning, volt vid A&C långsidd skritt vid B&E. sen växlande jag till halt vid A&C och en 15m volt vid B&E. han kändes mycket bättre än från i onsdags, mjuk och lyhörd. dock är han inte så snabb i sig själv utan behöhver ganska många metrar att förbereda sig på:/ men jobbade på i båda varven och tillslut kändes han alldeles utmärkt!
jobbade på en ganska lång stund i traven och blandade in lite serpentiner. När han var väldigt liksidig och kändes bra fortsatte jag till galoppen vilken inte perfekt  då han har svårt för att sätta tillbaka sig själv. men funkade bättre denna gång iaf. red ungefär en kvarts långsida först fram och sen normal galopp, fram och tillbaka bollade jag för att försöka få han att bli kvickare:)  men som sagt ponnyn blir bättre och bättre och jag är väldigt nöjd med min PRINS<3
 
 
dagens tema var iaf att rida övergångar och det tyckte jag att det funka jättebra!
 
 
 

MOT STORBYN!:D

Bilen är packad så nu far jag, Nina, Maria, Jenny, Grace och Maggan mot Storbyn!:D räknar med en heldag så  uppdateringen kanske inte blir på topp!?
 
Men det får bli så då!  Hare puss!
 
 

Eddie 7 år 28/6!

GRATTIS ÄLSKLING! hoppas din dag var bäst  i hagen! Glöm inte att jag älskar dig<3
 
 

Att rida Eddie meduza

I detta inlägg tänkte jag skriva lite om hur Eddie är som häst och att rida. fått lite kommentarer om att ni var intresserade att höra så nu kör viii!!
 
Eddie som nog alla vet vid det här laget är min häst.. hm. förlåt han är min PONNYPRINS!♥
Eddie- Jo han är en häst i en egen kategori.  Han är både framåt, bakot, höger & vänster på samma gång! alltså blir det svårt att beskriva. men jag ska försöka! så vi börjar med hur han är att ha att göra med.
 
När han står i stallet och jag ska borsta är det lätt att jemföra ( kör på googles stavning av "jemföra")  honom med Star ( vilket man absolut inte kan senare...) men det roliga med han är nog att han alltid, och då menar jag ALLTID ska hålla koll på världen runt omrking. det spelar ingen som helst roll om han travar i form på banan eller står i boxen. kommer det någon runt hörnet så är det HAN rom reagerar. och ja. han är lite flumsig. i ridningen går det som sagt INTE att jemföra med Star. Han är alldeles för pigg och "svår riden" för att likna Star. man måste hela tiden vara fokuserad. även om du galopperar på en volt  eller skrittar i skogen. är du inte med så gör han så att du VAKNAR. okej, ni tror mig inte? som idag då. satt och skrita av han längs fyrkantspåret och var lite efter. ja vad tror ni att han gör då? såklart är han lite knäpp och MÅSTE bara hoppa åt sidan så att ryttaren nästan landar i grusen! Eddie bus agerrar!:D sen är han ganska vinglig i sig själv också, tränade på att rida rakt igår och det var bara sista gången som vi klarade helt rakt! (då hade jag lagt bommarna 1m innan för spåret så att han  inte kunde ta stöd av det) men hade nog gått änu bättre om ryttaren inte var så trött i bollen -.-' Men som sagt nöj endå! :D
 
Sen är det ju såklart inte det roligaste att gå och tugga på bettet inne på dressyrbanan. Eddie bus vill HOPPA! och det HÖGT!:D  och högt hoppar han minsan! -låga hinder? Markarbete?! snääälla! baha baha baha säger jag bara! vem vill fjanta runt på 70-80cm när man kan hoppa 1m, 110cm. HAG STÄNGSEL:D det kallar Eddie för hoppning ^^ rätt intsällning? i dom högre klasserna ja.
 
dock har han väldigt svårt att sätta tillbaka sig själv, i galoppen framför allt. har ingen bakbens muskelatur så blir för jobbigt :( man jag tycker det inte gör så fasands mycket nu i början. men det är på väg och i går lyckades jag till och med rida 7 galoppsprång på 21,5 meter!:0 (mellan bara bommar då asså, men endå) jag måste rida bättre än.. än.. ROFFE?! :00 om jag ska klara något SÅDANT med EDDIE!!!
 
 
men nog om den tråkiga dressyr ridningen! hoppning var väl det vi snacka om? hur som helst har jag också hoppat en KORT bana på han i söndags. lite enkelt med kryss och så där. men endå! en BANA!!!??? ska hoppa han nu på söndag igen, så att vi hinner ladda klart till TOFTA PK!:D men efter det ska jag nog satsa högre..  måste va ponny EM snart asså!?  mmmm ponny EM.. tror vi avslutar med dom mumsiga orden. så hoppas jag att ni hängde med lite i  mitt flumiga berättande!
 
Ponny EM... Ponny EM....
 
 
 
 
 
 
 Fotograf: http://jenniferjunkas.bloggplatsen.se -Jennifer Junkas
 

ÄÄÄÄntligen hemma igen då

vet inte HUR många timmar man vart borta. slit och släp i affär efter affär.. men ska inte klaga. Eddie gick super idag och det märks tydligt att vi gör framsteg! sen var det ju här om piloten kan rida... hm?

fast det fanns ju såklart en hake med att han gick så bra som han gjorde också. lekte i hjäl oss i hagen!! suck, hit o dit fram o tillbaka jagandes efter en ponny som har super kul när han bara kan länga på stegen så är han 50m bort. YES! men efter mycket gräs i magen kunde han faktiskt tänka sig att bli indragen i boxen ;)

sen när jag hade ridit klart ( jag kommer skriva hur jag red i ett annat inlägg) skyndade jag iväg till Isala för att putsa och packa till imorgon! åker ju till Storbyn och tävlar!:)

käka nu ..

Bloggar senare!

mot valbooo!!


god morgon god morgon

Hey igen då! Just nu sitter jag och äter frukost och bloggar! Dagen idag kommer bestå av lite shopping i valbo. Sen hem och rida eddie på banan. Vid 5 drar jag &Nina upp till Isala för att fixa dom till tävlingen i storbyn imon! :D
hoppas ni har det bra då! :)<3

Natti natti

Godnatt alla läsare! Nu ska jag krypa ner i min mysiga säng med en mage som gör ont, och en snarkande korv i fotändan. GRYMT! ;D

Beställt!

 
 

Hemma hos mormor

Hej allisammans! Just nu ligger jag i soffan hemma hos mormor. Tänkte gå ut och lägga mig i solen men soffan var närmare ;)
Bloggar alltså från mobilen, och provar "snabbinläggen" .

Lite update alltså iaf;) kram!

27/6

God  morgon! eller det kanske är förmiddag..? jaja..
 
Vad har ni gjort nu på morgonen då? själv har jag beställtr ridstölvar (!!) lindat upp 22 benlindor och hunnit sitta ute i solen:)
 
Eddie ska jag rida lite senare på kvällen. ska trimma vidare på det jag tränade på i måndags:) lite övergångar, små/stora volter, serpentiner mm. Gick ju inte så bra att rida barbacka på han igår.. slutade med att jag låg på marken. fick bara stor lust att smaka på ridbanans underlag! haha..
 
idag är det ju faktiskt fint väder också!? kan ni fatta! 27 Juni och det är redan första gången jag använder korta shorts! :0 ( i juni snackar vi om då)
 
 
 
 
 

New in ewes closet


R.I.P Warranty

Rest in peace my friend ♥
 

Hiss/Diss

Va tycks om Eddies nya "bling bling" träns?
 
 det är ett aachen träns med guldig nosgrimma!;D
 
Tråkigt nog matchar inte guldet till alla outfits.. men men..

tisdag

http://www.youtube.com/watchLit
 
Eddifos skrittas i skogen idag, barbacka var det tänkt ja. Nina följer med som sällskap och sen drar vi upp till Isala!
Mysa med föl.. nom nom.. lite lyx måste väl vardagen bjuda på också?
 
Fredagens äventyr kommer storbyn få bjuda på! Maggan och Grace tävlar 70&80cm. Jag (och kanske Nina) följer med  som hästskötare! äntligen få komma ut på tävling igen. GRYMT!
 
 
 

snyggast på Fredrik träningen?

Erkän att Eddie var snyggast i sina mörkblåa lindor och mulle scharak?
 
 
 
 
 

Smygkort

Tar ni smygkort på mig...
 
Tar jag också smygkort på er.. mohaha..
 
 
 

Änu en hoppträning

Jag missar pga Eddifos karantän... men ska INTE klaga, har världens finaste ponny stående i hagen och somarlovet har precis börjat! har ALL tid i världen ^^
 
Men det är ju Mia träningen jag längtar mest till nu!!!! Laddar stenhårt! Eddie ÄR på hopphumör!
 
haha. ponnyn bara kastar upp huvudet och spetsar öronen så fort han får syn på ett hinder! och hopar som en kung gör han också.. dock liiite väl högt över kanske! (70-80cm kanske är för lågt för Eddie !:0 kanske måste höja till 120cm då han får något att bita i???)  Men som sagt ponnyn är elit och bangar inte ur för nåt!
 
det stora problemet är väl igentligen om han ska hoppa mig ur sadeln på veranda hinder...
 
bilder från hoppningen kommer så fort jag fått dom x)
 
 
 

Fredrik träning @ EMD

Har ju som sagt ridit dressyr för fredrik B idag på E. gick jätte bra, ( om man änker på förutsättningarna)
Jobbade lite övergångar, serpentiner och volter. Jag ska bara ändra på mina händer en anning och sen så!;D
 
Men var som sagt nöjd över Eddifo idag♥
 
 

Nej men tjena bloggen

Var ett tag sen sist?
 
 nej, men har varit på klubben hela dagen så har inte blivit nå bloggande :(
 
så NU ska jag proppa bloggen ful med roliga inlägg! x)
 
mer kommer...
 
 

MIG!

hej igen bloggen, just nu sitter jag här med underbara Jennifer vid min sida!
Bloggningen hgar blivit lidande... Inte första gången jag säger det?
Mark.arb på Eddie idag då. Jennifer följde med som fotograf så vu får se när bilderna kommer!
Hon ska iaf sova här i natt och så ska vi måla stallet på Srk imorgon :)
 
sen är det ju Fredrik B träning imorgon. trimma lite dressyr känns precis som det vi behöver nu!
 
Men det var väl allt? Puss!
 
 
 

MIG


Söndag

God morgon bloggen!
dar up till stallet nu, Eddie ska mark.arb./hoppas och Jennifer följer med och fotar! bilderna kommer såklart upp på bloggen sen.. men sparar dom bästa till bloggheader u know.. 
 
see ya ♥
 
 
 

xD

'
 
 

@@@

blir lite inte bara liiite ireterad på nya blogg.se. går ju inte att ladda upp bilder dirket från mobilen! dock går det att skriva inlägg och så (vilket är bra) men det är bilderna jag är ute efter! Tänkte ladda upp bilden på Eddifos nya träns men ne he! @@
 
Ursäkta utbrottet men... aa...
 
//ewelina

Hoppat 90cm med Eddie

hej igen då!
 
fullt upp  nu.. får gäster om 1h så aa har inte riktigt tid med det här men gör det endå;D
red Eddie i skog en idag, skritta och trava lite i 20min. sen ville jag galoppa lite så då gick vi tillbaks till stora banan. han kändes jätte fräch och pigg! så provade att ta några skutt. och vips så hade man hoppat vattenmattor på 90cm xd! Ponnyn var jätte duktig och fixade både smilysarna (som jag hoppa fram på) och vatten mattorna! :D
 
Snart så Frida.. tar jag och Eddie dig och trolle! Mohahah.... xD
 
 
 

Ny header

har varit sugen på en header (med Eddie på) ett tag nu. fick ju nyss en jätte fin header med Justin på (tack frida) men vill ha en med Eddie på! NUU! har bett jennifer om hjälp med fotningen men får se hur det bli. har lite v
svårt att bestäma mig med hur den ska se ut och hur jag och Eddie ska se ut. förslag? inga förslag är dåliga! det vet nu väl?! 
 
 

Veckans ridning

har inte skrivit något alls om vad som har hänt under veckan så tänkte uppdatera ridningen lite iaf!
 
 
Måndag:
Red jag Otto, hoppade samma bana som i helgens start med Justin. dock hade vi inget flyt. men ponnyn hoppa iallafall!
jag trode han skulle gå på samma distans som justin ( 5språng på 21,5m) men han gick på 7! så blev lite förvånad. var ju även utklädd till drottning den lektionen;)
 
Eddie reds iskogen och det funka kalas!
 
 
Tisdag:
Red jag Maggan igen. Vi galoppera inget denna gång. utan ponnysarna var så fina att vi koncentrerade oss på våran egen sits och inverkan istället. Jobbade lite små och stora volter, serpentiner. mm. jätte nöjd iallafall!
 
Hoppade ju även Eddie denna dag. ( eller Jenny hoppade mest men iallafall) Han fick gå en bana på 65-70cm först med Jenny och sen hoppade jag upp och tog några språng på ett enkelhinder. tror det låg på ca. 70cm sista gången. men han taxerade ganska bra själv och tog språnget väl. desutom så balla han inte hur när vi kom fel eller så!
 
Onsdag:  red först Eddie innan, han kändes inte helt 100, men var ju första gången jag red han redan från början. sen tror jag att han störde sig lite på bettet. kastade med huvudet och tryckte inåt. (men att han ramla inåt tror jag berode på min sitts) så var inte riktigt nöjd där:/
 
sen så hoppadse jag ju walter i hoppgruppen( trevligt att få sitta på en stoor häst, han är väl minst 172cm hög?) roligt  värre asså! men det gick över förväntan och faktiskt lite roligt att inte känna sig så stor hela tiden;)
men vi klarade en bana på 80cm! och det är jag väldigt nöjd över! red ju trots allt i bikini...
 
Torsdag: Red prinsen på ett nytt bett och han funka riktigt bra! dock slänger han fortfarande med huvudet lite ibland. men det kändes bättre! och han tar mycket bättre stöd nu i handen. i början vek han in noses alldelses för mycket och tog iknappt stöd allls! blev att rida lite serpentiner och volter. provade också att flytta lite undan i trav och skritt på en volt. även fast han inte fatta så mycket men men;) 
 
 
och så idag vilade han! är ju trotts allt midsommarafton;)
 
Lördagens och söndagens planer kommer nog senare!
 

Midsommar

God morgon!
idag är det midsommar igen då, snart vinter igen hm..
 
men Eddie vilar idag. fick ju börja gå i stor hage i går(med gräs i) så  han har gått ute hela natten:)
tänkte åka upp och titta till dom nu på morgonen. och ge dom lite hö;)
 
 Finaste kille, min prins!♥
 

BLOPPIS

nu har jag rensat ut efter Star och tänkte ha en liten bloppis! är du intresserad så kommentera här eller skicka ett mejl till eve.ponny@hotmail :)
 
Dressyr schabrak grå 30kr, schabrak ljus blå 20kr, schabrak marin 20kr ,schabrak grå 30kr, lila 20kr. alla är i stl ponny
 
 
Benskydd bruna 15kr stl ponny, Benskydd ljusblåa 15kr stl ponny. Benlindor lila stl ponny 15kr/par
 
 Lila Gimma stl ponny 30kr ( knappt använd)
 
 

1 vecka med prinsen

 asså, se mitt barbie tryne xd
 kolla näsan xd xd dör..
 
 
 
 
 
 

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN!

okej, här kommer svaren på frågestunden!
 

Amanda

Jag har lite frågor :)
1. Vilken är din favorit färg? :) Rosa såklart!
2. På vilken affär handlar du mest hästgrejor? Hööks tror jag, annars Norells!
3. Har du någon favoritfärg På hästar? :) Turkost tycker jag är snyggt på hästar (om hästen passar bra i det ) annars olika
4. Vad är dina Mål inom ridningen 2012? :) Att komma ut och starta minst 1 80cm på Eddie!:)

Lina

okej här kommer lite frågor och sånt.

1. Hur stor är Eddie? Han är inte slut mätt än ( blir det nästa år) men runt 144-146cm.
2. Vem är din bästa vän? Lina Lundön<3
3. Hur många läser din blogg? Olika men runt 22-30st.
4. Vad vill du jobba med när du blir stor? Jag vill (helst) jobba med något inom häst sidan. Kanske ridlärare?
5. Kommer alltid hästar finnas i ditt liv? Jag tror och hoppas på det. Men man vet ju aldrig.
6. Vad ska du ha för djur när du blir vuxen? Hästar och kanske en hund.
7. Vilken blogg läser du varje dag? Jag läser flera bloggar. Bla.
http://nellieberntsson.sehttp://fridaastaar.blogg.sehttp://lundbergamanda.blogg.sehttp://kisses.se
8. Vilken är den bästa bloggen om du inte får välja din? Någon av dom 4 jag just nämnde!
9. Vad heter din favvo ryttare? Rolf-Göran Bengtsson
10. Om du fick välja vem som helst i hela världen vem skulle du vilja vara i en vecka? Kanske Nellie Berntsson…? Eller jag vet inte. Svårt val.
11. Vad är din favvo färg? ROSA!
12. Läser din mamma och din pappa din blogg? Mamma gör det, pappa vet jag inte.
13. Vad är din favvo mat? Tacos!!!
14. Om du fick ett föl någon gång, vad skulle du döpa den till då? oj… svår fråga. Beror ju på hur hästen ser ut, om det är ett sto eller en hingst och vad den har för stam. Så kan inget säga;)
15. Vilken ras vill du helst ha på din häst? Sv. Ridponny.
16. Vilken ras är Eddie? Hans pappa är renrasig holländsk ridponny. Och hans mamma är Gotlands russ/ Sv. Halvblod.  Men Eddie är stammad som sv. Ridponny!
17. Läser din bror din blogg? Han vet nog inte ens vad den heter!?
18. Vad är det flesta antal besökarna du har haft på en dag? Oj.. svår fråga. Vet faktiskt inte!!!
19. Vad är din/ditt favvo band/sångare/sångerska? ULRIK MUNTHER! Annars är pitbull och rihanna bra också.
20. Vem är din idol? ROFFE!
21. häst/katt Häst
22. rolf-göran bengtsson/lina lundin Lina Lundin
23. kissi/nallie berntsson Nellie berntsson
24. godis/ostbågar godis
25. tv/dator Dator
26. pizza/taccos Tacos
27. hm/gina tricot Gina Gina Gina!
28. svärdjöridklubb/swedens ridklubb SVÄRDSJÖ RK!
29. sura godisar/choklad Sura godisar
30. glad gubbe/sur gubbe Glad GUBBE!
31. smink/godis Godis

hur många år är du? 12 om du missa det?;)

känner du en kossa? A en som heter Lina Lundön ;)<3

hur mycket kostade din häst?  Vet inte…

 Linnea

1.Hästlastbil/hästtransport? Hästlastbil
2. Nellie Berntsson/ Linn Olsson? Nelli berntsson
3. JW/GPA? JW
4. Rida inne/rida ute? Rida ute!!
5. 100 unika läsare/5000 sidvisningar?  100 unika läsare!

Anna

1. Är du tillsammans med någon? Nopp

 

2. Vad är det för märke på din ridväst? Köpte precis en ny, men vet inte vad det var på den:/ kanske kan svara på det senare i ett annat inlägg:)

3. vart har du köpt din hästtransport? Pappa byggde den åt mig;)

4. Hur många hästar har du/har du haft? Eddie är min 3:e

5. Vilken ridskolehäst red du senast? Hoppa Walter 20/6 (!!!)

 

Frida W

Esterella elr OLW?? : <3333 OLW!!!!

Vad är jag: Bäst, Ännu bättre, Bäst? ;* <3333 Ja du är väl som du är!;)

Ella<333

1. Fanta eller Cola? COLA in my <3
2. Eddie eller pabia? HAHA! Inga frågor är dumma, men den här måste vara ett undantag xd EDDIIIIIIIIIIII!
3. Mobilen eller Datorn? MOBILE!
4. Hööks eller Norells? Hööks tror jag, dom har mycket ”roligare” saker. Och brukar handla mest där.
5. Danholn eller Falun? Kan inte bestämma mig…
6. Sommar eller Vinter? SOMMAR och SOL!


Städ dag

Har varit städ dag på klubben idag, så bloggen blev lidande:(
 
men nu är jag hemma igen efter ja ? 10timmar!?  Var iaf på Norells idag, köpte lite småsaker. En ridväst(min anndra sprack) ett nytt Aachen träns, Handskar och ett nytt gummi bett!
 
Är jätte nöjd med västen! kunde inte hitta en bättre! inte världens snyggaste men helt klart värt pengarna( var ganska dyr ja....) men mycket bättre än min gamla, så en stor  till den!:D
 
Btw, svaren på frågastunden kommer upp strax!
 
 

jag är med och tävlar hos..

http://nicholaihollesen.se/?p=33#comments 
 
 

Rubrik...

ska snart sätta och svarar på frågestunden. man kan fortfarande fråga! kommentera bara detta inlägg så;)


Ajdå...

Min ridväst har gått sönder så måste köpa en ny! ajdå..där rök dom pengarna. hm..
 
 
 
 
 

hoppning på Eddie!

YES igår hoppade ju Jenny ( och jag!!!!) Eddie lite på klubben. gick jätte bra med tanke på vad vi hade att göra med;)

i början förstod han inte alls vad det var för läskiga saker som låg på marken! haha ni skulle ha sett! trava mot en liten bom som låg på marken. och 2 steg innan så Eddie bara - GAAAH! och så kasta han sig över! xD gullplutt<3 sen gick det faktiskt jätte bra! lyckan bara bubblar upp inom mig nu efteråt, när jag faktiskt fattar att jag hoppa 70cm i galopp med MIN EGNA, outbildade 6 åring! amazinh! ♥♥




//ewelina

Nya blogg.se

Hejsan hoppsan!

har ni också sett "nya blogg.se"? blir väldigt förvirrad. vet inte riktigt vad jag göt just nu men tror det var ett "snabb inlägg". vad det nu är för skillnad xd.

kom nyss hem från stan igen. hittade som sagt inget gummibett till Eddie ( Han behöver det för att han hakar tänder och får skav.)

idag blir det att rida själv. Jenny ska ha lektion så hon kan inte hjälpa mig. desutom måste jag börja träna på att rida själv. kan väl inte ha min ridlärare som rider före jämt eller? nej.

men nu får ha det bra! krami!

Mellanlandar hemma !

En snabbis hem igen för att äta och byta om, ska hämta upp nina om en stund och sen till stallet och rida Eddioe;)

blir att rida forever alone imon, hehe;) nej men måste börja träna på att rida han från början själv. men longerar föra iaf:)

//ewelina


God morgon!

GOOOOOOOD MOOOOOORGON alla fina bloggläsare!:D<3

nu bär det av till City cross. Måste köpa ett nytt bett till Eddie!:)



//ewelina

känns skönt att faktiskt kunna sitta vid sitt skrivbord också

moshi bloggen!

efter timmars städande kan jag nu äntligen lyfta upp datorn på skrivbordet igen!;)

dock blev golvet inte lika fint efter att allt skrot hamna där..

imorgon kommer det inte hinna bli så mycket uppdateringar, kommer åka iväg vid 10 och sen komma hem kanske halv 7?

men gör några tidsinställlda så att ni behöver lida iallafall!!!

//ewelina


Mot maria!

hej allisammans!

just nu sitter jag i bilen på väg mot isala! vad gör ni då? <3


Hoppning @ EDDIE!:D

ska upp till stallet om en stund och hoppa med Eddie!

ställer krav redan från början så att det inte blir som med pabia...

eller hoppa och hoppa, ngr små skutt skulle vara mer troligt att Jenny plockar fram! men jag vet inte så lovar inget! hah!




//ewelina

Städar

Hej hoppi!

just nu håller jag på att städa mitt skrivbord,hehe... ganska stokigt om man säger så!


sen ska jag bara käka och åka upp till stallet!:D


HISS/DISS

Tänkte hissa och dissa lite nu igen då! var typ år sedan vi gjorde det senast!

idag handlar det om MÄRKEN och PRISER på häst saker!:D




Dagens diss går nog till KINGSLAND!
super snygga saker jo visst blir jätte glad när man får ett KL paket på julafton, men PRISERNA! suck. stör ihjäl mig på dom! borde inte lite fattigare folk också få ha råd med KL saker? eller måste det kosta skjortan??






så dagens hiss får nog gå till MOUNTAIN HORSE!
snygga och stilrena saker till ett lite lägre pris. HISS helt enkelt!



Full proppat på bloggen!

Massa roliga saker kommer upp på bloggen inom kort!

jag kommer Hissa/Dissa.

Visa outfits.

Nya bilder.

och en ny header fotografering är inbokad!

Nya tävlingar där riktiga priser lottas ut!

och såklart en mass annat att mumsa på!

 
svaren på frågestunden kommer i veckan. fråga på nu dåååå!!!



Like :D


I taket lysser stjärnorna


Inspiration = noll

har verkligen slut på ider och får inte längre någon inspiration av andra bloggar. därför uppdatering på noll.

så därför frågar jag ER alla kära BLOGGLÄSARE! vill ni ha något extra? mer outfits? mer om ridning? Någon tävling?  ös på nu!!!! kommentarer tack!!!


tack för att du läser min blogg

ville bara tacka alla er som tar 5min av dagen och verkligen går in och läser MIN blogg och det JAG ha skrivit. känslan är stor!♥ eller alla ni som tar 1 extra min och skickar iväg den där kommentaren till frågestunden. kanske får just DU svaret? jag kan lova att du får det INTE genom att sitta hemma och grubbla!

men som sagt. tack för att DU läser MIN blogg!



//ewelina


heta byxor



btw, glöm inte att fråga till fråggestunden!

Måndag

God morgon!

idag är det måndag igen då, känns bara lite konstigt fortfarande sitta kvar i sängen när kl är 11? men men! precis ätit frukost och gjort mig klar.

ska upp till stallet senare och rida ut på Eddie!:) blir ju att rida lektion sen också. hoppning tror jag står på schemat? sista ggn i dag också:/ synd synd. men en annan kmr ju få fortsätta rida hela lovet! woop!

tack för alla fina kommentarer om Eddie också!♥
 

//ewelina

Uppdatering

blir lite uppdatering nu hade jag tänkt då:)

blev lite rit sugen så bloggen fick stå åt sidan en stund!

red iaf Eddie idag igen. gick riktigt bra! traven var så häär fin! har faktiskt blivit skillnad redan från igår! haha:)

det var faktiskt trevligt att kunna galoppera på sin häst också!

dock har starckaren ingen kondis så ser ut som en svetthög på slutet, och så blir han lite slö. blir att jobba på helt enklet då!

 bilden är åt helt fel håll! men ni ser nog endå hur snyggt mitt lilla russ är??

//ewelina


minnen som finns kvar.











//ewelina

Bloggen firar 1 år!

Bloggen firar 1 år nu i Juni! wii! och med över 750st inlägg:D



//ewelina

Hästar i sommarhagen











//ewelina


FRÅGESTUND!

har inga ider till bloggen nu, så kör en frågestund på bloggen istället!:D

har du en fråga? en fundering? inget svar? skit i google ASK MEE! :D


//ewelina

trött chey

Hej igen!

har ingen lust med någonting nu asså.. orkar inte blogga, inte rita, ingenting! suck... vet inte vad jag ska skriva. orden kommer liksom bara inte fram :/ brukar vara minst 29303489 olika ider i mitt huve men nu - pooff! borta!


blev ju ett ganska menings löst inlägg men uppdaterar iaf ;)

//ewelina

inte bloggat på 12 timmar...

oj, dålig uppdatering var ordet ? hade några tidsinställda men dom publicerades inte.. skit.

gick iaf super att hoppa justin. dock 8 fel i gruden men i omhoppningen gick som en dans. skriver mer om det i ett annat inlägg:)

us skämt lektion gick också jätte bra! nöjd med dagen? - jupp nöjd chey här!

nu ska jag bara käka en snabbis så bloggar mer senare.

btw, red faktiskt EM idag! nöjd chey var ordet!

//ewelina

mot stallet!


Behöver er hjälp!

Behöver er hjälp nu!

behöver/vill ha ett nytt fint fleece täcke. enfärgat och diskret, och får inte kosta allt för mkt. helst marin blått.
någon som vet vart man kan köpa? KOMMENTERA!:D

//ewelina

bilder!










//Ewelina

#mys #ponni #kär #häst #ägare

kom precis hem från stallet igen. longerade  ju Eddie en stund på banan. han var så HÄÄR fiin! han sköte sig till 100% och gjorde det man bad om.´( sprang ju iaf inte in till mitten som pabia gjorde) så där fick han + poäng!

desutom är han ju världens mysigaste häst, lovar! slår star med 3 ponny rumpor. dock är han ju inte lika socker som söt som star... men mkt mysigare och pussigare! hihi


tog iaf mkt bilder så dom kommer upp i ett annat inlägg om ngr minuter!:D

//ewelina


Eddie

god solig fredag hörni!

eddie ska longeras idag så att han får röra på isg lite innan vi hoppar upp och rider på lördag. ska försöka ta lite bilder så att ni får se hur han ser ut. annars ska vi bara mysa och så. lära känna varndra lite. stackaren var alldeles vettskrämd i går! först stå i transport i 16h ( med vilo pauser ) och sen komma till ett helt nytt ställe! :O

tack gode gud att han står i karantän.. annars hade han nog blivit ihjäl klappad...

och vi får hoppas att han sköter sig bätter än pabis. han är ju trots allt korsning sv. halvblod! och russ....

 men söt är han väl?

//Ewelina


Jag är med och tävlar om ett pannband hos http://johannagrant.se

var med du också!

 Länk --> http://johannagrant.se/2012/06/11/bloggtavling-pannband-fran-fagerdesign/#comments


Fredag

Idag är det fredag igen då. första dagen på sommarlovet. hmm.. vilket sommarlov som börjar med regn!

desutom känns det jätte konstigt då jag inte ens va med på skolavslutningen? ha. då satt jag i bilen på väg hem med EM! ( Eddie Meduza)

men det struntar man väl i. det är väl lovet som är det viktiga eller hur?????? 


är iaf ensam hemma nu. drar upp till stallet lite senare för att mocka, packa hö osv. Eddie ska longeras också, blir att rida imon! wiie!


När eddie är klar ska det byggas bana till imon. då det är lektions avslutning på SRK. ska ju vara med och hoppa justin i hopptävlingen. känns super då jag inte har hoppat han på 3 veckor..? aja! blir att försöka ta sig över 70cm. och om jag är dubbel nolla, då ni! då ser ni justin med den blå gula rosetten i pannbandet!!!!

hoppas att han inte är som han var när vi starta hemma förra gn. helt damp? ska bromsa som en liten tok fast samtidigt va lika tuff som rambo( vet inte om han var tuff ens...?)

 1 felfri runda och den blå gula rosetten är vår..


//
ewelina

Eddie Meduza


//ewelina

Pabis

Tack och hej pabis! hoppas att du kommer till någon som gillar lite galna polska ston!



Mot gävle!

Just nu sittter jag i bilen på väg mot gävle för att lämna tbx Pabia :/

hästtransporten kmr dock inte stå tom på hem vägen igen >.< ! hehehe...



kommer ni ihåg dom första bilderna på pabis?
men jag bjuder bara på 1...


//ewelina

Next up: stallet och pabia

Ska strax dra iväg tll stallet och fixa pabia så att vi kan lasta och åka i väg med henne.

kmr lite tidsinställda senare:)

//ewelina

Utan internet

hej och godmorgon igen då!

hoppas att ni har det bra? själv sitter jag hemma i soffan med datan i knä och är sjuk -.- jätte kul sista dagen och så här.. blir ingen skolavslutning heller. utan då sitter jag i bilen på väg hem från gävle!


btw, den dåliga bloggningen berode på gårdagens åskväder och att vi vart utan internet! sorry!!

//
ewelina

Grand prix ponny

Sorry för dålig bloggning, men hann bara inte;/

red iaf Maggan igår. super kul för var ju 2-3 månader sen jag red henne senast. och GUD vilken skillnad. Lilla Maggan har blivit värsta Grand Prix ponnyn! nom nom.. nu skulle sett henne. framåt bjudnbingen var på topp och det märktes att hon var glad att lilla jag satt i sadeln! Trampade på i full fart! haha. försökte likna Toy Story! men små händer och hon börjar genast jobba på för fullt. GILLAS! men galoppen... haha ni skulle ha sett....  där kan man snacka Toys tory, Briar och alla anndra tsm! studsa igång som vilken Grand Prix ponny som helst. det stora problemet är att jag inte kan rida medelsvår i dressyr.. haha...  blev liksom alldeles för svårt att hålla igång.. 


så det måste vi jobba vidare på!
 hjärtat ♥
 

Nu: springa

Nu ska jag och Moa ut och springa lite i det fina vädret!
(jobba magrutorna rättare sagt)

 moa bjuder från en annan gång;)

//ewelina

True

Jag ger vänskapt till många, kärlek till få. Mitt hjärta till 1 och inte till 2.




usch...

usch.. är ju bara tisdag änu. vill ha TORSDAG NUUUU!

då är det skolavslutning ( SOMMARLOV VARE JA!) sen ska jag (troligtvis) hämta mitt födelsedags paket.. hii... bara 14 dagar försent! aja, hoppas ju på att det håller LÄNGE  nu då.

men nu får veta vad det är en annan gång..

 tack till er som har börjat följa mig<3
//ewelina

Bilder från shoppingen!

Blir bara bilder på det jag köpt. tog inga anndra :P
 Rosa kläning Gina 99kr (!!!!)
 Rosa Jeana Gina 199kr

Och för att jag nu är så kreativ (eller inte...) så lägger jag helt enkelt bara sakerna på mormors soffa och fotar!
 vita flecee lindor, horsegard. Norells 98kr
 HÄST GÖÖÖÖDIS!!! behövs alltid!
 blå klänning Gina 99kr (!!) min kamera dog så fick fixa det på anndra sät!
 blå bikini Stadium 79kr/ del
 FLUG MEDEl!!!!! Norells
 Päls glans!! wii! Norells
 Stövel strumpor 59kr Norells
 hår dounat 29kr Norells
 flughuva Bucas, Norells

Nu orkar jag inte ladda upp mer! byez<3


Love


//ewelina

Die hard 4.0



//ewelina

Follow me on instagram @ EWELIIINAAA


Måndag

God morgon bloggläsare! sovit gott?

satte på mig mina nya skrik rosa jeans från Gina idag ;) haha... sen är det ju skola igen today, idrott och slöjd står på schemat. jätte kul  men blir ju ridning senare iaf:)
och desutom är det ju bara 4 dagar kvar till sommarlooooov!!!!!!! wii! och såklart så står ju "ny ponny" högt upp på "att göra listan" !

men nu ska jag kila iväg till skolan! kram!

//
ewelina

vissa siffror..


Dressyr mupp

 +  + 2st snoddar o MÅNGA hårnålar

=
 
 hiii!
//ewelina


:3

 miss u..

//ewelina


Träning

moshi!

just nu börjar avslutnings träningen på klubben, så detta är alltså ett tidsinställt! (älskar dom ya)


vad gör ni då?


//ewelina

10/6

Goder morgon!

söndag idag då, helg har bokstavligen flugit bort! tur att det snart är sommarlov... bilder från shoppingen igår kmr senare idag, elr imorgon. beror på när jag får tid. nu ska jag skynda iväg till Isala!

//ewelina

kommentarer?


Mumsar på godis

Hemma igen då!

blev mkt shopping idag, fick med mig 2st klänningar, 1 par jeans,  bikini, vita ridbyxor, vit tävlings tröja, Vita lindor,  flughuva+ flugmedel mm. Var ju på Norrels idag som hade invigning. och för att inte har varit där på 2793år så blev det mkt saker som skulle köpas ja!


//ewelina


me





//xx

700

Bloggen firar 700 inlägg, inte så dåligt va?! ;D<3


Lördag

God morgon!

idag kmr det få bli inställda, kmr nämligen vara borta hela dagen.

 åker först till Aoubiose(som har en invigning av derars nya namn mm.) sen en snabbis till biltema och ica Maxi. efter det till kupolen! (var ju inte där förra veckan så kör idag ist) sen käka en snabbis för att sedan dra vidare till mormor ^^

som ni ser blir det fullt upp hi, ska göra ngr intsällda nu så att ni får ngt gött att läsa iaf^^

//ewelina

@ just nu


Ny design!

Ny design:D

ser ni den inte? tryck F5.
Lite små saker som ska fixas bara!
men tack Frida!



//ewelina

Köpa färg

Hejsan!

nu har jag precis klivit ur duschen, blev så svettig efter springturen att det inte fanns ngt annat alternativ!
blev att springa inne på löpbandet igen, tråkigt men så är det. Får se om jag kan få ngn med mig nästa nång. ingen som har lust att springa lite?

nog om det. nu ska jag springa över en snabbis till Göranssons och titta på lite färg. undrar om dom har bby rosa? hmm...


 

//ewelina


Sol

God solig fredag alla läsare!

kom precis hem från skola, spelade brännboll på slutet och jag var som alltid bäst hehe...

men nu är det ju helg och då ska man passa på att njuta. bara för det kmr det nog bli -3 grader och snö storm.
fast man får ju hoppas på det bästa, elr hur? nu ska jag iaf fika lite. kanske sitta ute i det fina vädret? får se! Sen ska jag springa lite. får se om jag vågar mig ut elr håller mig i säkerhet inne?


 - PAPPAAAA, SNÄLLA?

//Ewelina

Idol

En tjej jag verkligen diggar är Sara Julin Ingelmark. den tjejen är verkligen GRYM när det gäller att rita för hand och på datorn.

desutom ritar hon ju hästar....

Länk till hennes hemsida: http://jullelin.deviantart.com/ http://jullelin.deviantart.com/ 
http://jullelin.deviantart.com/ http://jullelin.deviantart.com/ http://jullelin.deviantart.com/

Ngr av hennes bilder. och som sagt är det strängt (C) på allt.







//ewelina


Fredag

Musik tips; http://www.youtube.com/watch?v=xYoxBQ03wUQ&feature=g-vrec

tjoho bloggen!

sovit gott?? hoppas det, för det har inte jag :P men nog om det!

Fredag idag och sista skoldagen innan helg! sen går vi tills den 14 juni. och sen du, kära bloggläsare. är det SOMMARLOV!!!!!

Desutom ska det komma filmer på nya hästar idag. och hoppas att jag hittar ngn som faktiskt går igenom. någon häst måste det väl finnas där ute som väntar på mig eller??????

men nu ska jag nog ta och dra mig till skolan, kram!

 f-n titta vilket jvl litet huvu man har då xd xd xd xd usch...







Va tycks?

Va tycks? ganska bra för att vara första iår och ritade den med Lapptoppens "styr platta" ?;;)



Kommentera!<3

//ewelina

Har lite tråkigt

Hej!

har lite tråkigt så tänkte läsa lite bloggar, kommentera och länka din?



//ewelina

Mysa med en kopp varm choklad

Lyssna på; http://www.youtube.com/watch?v=G2RCCDSBEGk&ob=av2n
                http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=gOfOt76D3MM&NR=1
               
Hej alla bloggläsare!

vad har ni gjort för tråkigt i skolan idag då? elr ni kanske hade kul? kommentera!

själv har dagen både varit upp och ner. först så vid kl 9 tog vi på oss cykelhjälmarna och gav oss i väg!
svettades som små grisar i solen under hela resan. Men när väl kom fram till Lugnet  skyndade vi oss ut och hoppa i vattnet! 

fast tog såklart en stund för mig men men
.. När jag väl kom i började jag att simma på mina 500m.

 sagt och gjort!

Efter det var det snabba fötter till vatten rutchkanorna! (stavning)

så kl 1 åkte vi hem, och som den tur vi har började det såklart regna -.-
gick väl bra iaf tills det börja ös regna och leran bara sputa upp på hela mig! ja älska cykel!!!


så skynda mig hem och in i en varm dusch! mys!
 
satte på mig mina rosa mjukisar och ska snart ta mig en kopp varm choklad och bara mysa framför tv!

hoppas ni har det lika gott!
 bara för att Diva också älskar att bada...
//ewelina

Simmning

God morgon bloggen, e nå jvla lagg med blogg.se idag, så får se hur detta inlägg ser ut då! men idag är det som sagt sista delen i vår klassiker på skolan. så nu först på morgonen cyklar vi till Lugnet. för att sedan simma 500m (jobbigt) för att efter det cykla tbx igen!! drygt men måste nog göras. slipper iaf matten! hiii;) //ewelina

Tänk efter riktigt nu, har vi sett den här ponnyn förut?

 vet att det vänstra ögat är mörkare, men de e fixat nu!
//ewelina

liten på jorden, stor i orden


liten på jorden, stor i orden


Hej Lina flina här!

hej!
Nu är jag Lina här och bloggar. Jag, annie, Frida och moa har sovit över hos ewe inatt. det var kuuuuuul!


men jag vet inte vad jag ska blogga om......jo....!   gå in på min blogg! det är http://linabastaflina.blogg.se ska skriva på den men nu bloggar jag här!

vi kollade på bio (ewes biorum) super kuuuul! och vi  åt massa goda saker.... <3 nu ska jag blogga på min blogg ses

//lina flina



Tjaba!!!! Frida Heeeeer!!!!!!!!!! :D

Heyyy alla Ewes läsare! ;) Fridolinen här! ja vi sitter just nu här i Ewes källare o myser och käkar cheesballs (stavning) :) .....jaha och nu kmr Ewe och lägger sig mitt på min luftmadras! äh vad ska man skriva mer...? jaja HERRÅ!!

//världens absolut snyggaste, bästa, sötaste Frida!!!

Godmorgon bloggen!

3 trötta brudar ligger i vårt biorum;) bara massa mys och bus som står på schemat!

dom anndra 2 dissa oss, synd men då får vi ju va alldelses själva! hehe!
precis vaknat nästa1n, elr ja för 50min sedan! sov som stockar alla 5, så märkte inte att klockan blev så mkt! hiiii!

såg på film och käka massa godis, fast filmen var inte så bra... så strunta i den och la oss och prata ist!:D mys mys mys!

puss!

//ewelina

Hemma från Maria, nu bara MYS!


//Grace

Hahah!

Vi har det lite tråkigt så jag gör ett till inlägg ;) Jaha vad ska jag skriva om... jo vem jag är!! jag är tolv år heter Moa Göransson, har en pappa, mamma, två systrar... och en gullig orange katt!! Grabben heter han, gullit va!!

Favo glass: Magnum Strowbeery med den dära med vitchoklad. Mmmm....

Favo Djur: Själv klart HUND!

Drömm: Få en hund!! XD

hår färg: ljus brun.

Ögon färg: Blå typ!

Nu räcker det, HEJ DÅ!

// Moa


Tja igen.. Moa här ;)

Hej, Hej! Moa här :D har varit med Annie, Lina, Frida och Ewe (hemmoa hos Ewe) Haft roligt.. hihihi.... vi ska sova Över idag! eller ha Tjej kväll XD Hoppaz att ni har en bra Nationaldag imorgon, då e man ju LEDIG!
Jag ska snart hem för att hinna käka innan jag ska till Hosjöholmen. Det är forspadling!!!!! suuuuper roligt, och det är differens slalom (vet inte hur det stavar XD) Hoppas att det går bra!!
SEn är det tjej kväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tjao, då hoppas att vi ses på bloggen någon mer gång.

//Moa

 Me!!

Diva :)


Ridit Ottoman

Hej och godmorgon bloggen!

Igår var det dressyr som stod på schemat och det blev Otto som fick dras med mig i sadeln;) visste redan innan att det skulle bli lite mer som en rodeo, ist för dressyr menar jag;) och *host* det blev det...


först och främst kan han inte skritta som en normal häst utan MÅSTE takta!!!
sen var han väl ok i traven, elr först red ryttaren lite dåligt också. så det blev alltså lite stökigt. men sen när jag kom på knepen gick det mkt bättre!

slänger han ut baken, rätar du ut han, lättar på handen och driver framåt. drar han in baken, in med huve och på samma sätt här. lätta och driva!

så när det inte funkar för han längre, provar han ngt nytt! så vi hoppas omkring en stund med baken inne i vägen och liet sånt. blir jag rädd? knappast;) skulle han börja bocka, så är det en annan sak. elr stegra sig. men att hoppa och sparka är ingen konst. Men det var mest i galoppen som han sprang omrking lite hur som helst.

desutom så har jag ju någorlunda balans i sadeln ( elr ganska mkt skulle jag säga) är inte rädd för fart ( tack Justin)  kvick är jag och också, men desutom är jag inte rädd för att smäla till med hälarna elr spöet när han stannar och börjar hoppa omkring!

Värsta tuffing ewe här asså;) haha.. nej men morrar man till ngr ggr så brukar man kunna säga till också!


men annars vart jag nöjd, duktig kille!<3

//ewelina


@ möte


Sommar i Isala












//ewelina

'

Usch vad glad man blir!

Usch vad glad man blir när hästägaren ringer kl 6 på morgonen, och säger att ponnyn är halt!

Ja det är inte så många som sitter och ritar så här, med hjälp av Colour Kids!


om skogs mulle går igenom..

...Besiktningen ikväll.. är skogsmulle min!!!!!!!!!!!


Dressyr film; http://www.youtube.com/watch?v=1bjaX_7pJAI
Hoppfilm; http://www.youtube.com/watch?v=HDNCIRdQppc


en skäck ofc...
//ewelina

Pabia

Tack för vår tid gumma. vet att du kmr bli en tjej eller killes rätta ponie ngn gång. men min är du inte. även fast du är en av dom snyggaste ponier ewe sätt, så måste jag endå säga nej.

tack för allt världens bästa Pabia♥



//ewelina

stallet nästa!

Tröttnat på regnet för länge sedan, drar ist i väg till stallet och fixar för min födelsedags present ;) *skrattar elakt* hehe;)

ni får veta senare.
blir tom. att va hemma fran skolan imon! wii elr hemma och hemma, stockholm skulle jag vilja säga!

har jag dåligt samvete för skolan? du skojjar! har inte varit hemma en dag hela terminen så är värd det!




//ewelina




Outfit


 





 































/


//ewelina

Ny duschad och fräch!

nej men tjena;)

Precis hoppat ur dushen, skönt att få blir lite renare efter dagens stalljour. fast om ni ska kö på mitt förslag och ta en dusch, gå ut och ställ dig på gräs mattan ist. med tanke på hur det vräcker ner här så skulle det nog gå ganska fort! haha!

men nog om det, söndag imon. Jag och mamma funderar på att dra till kupolen! wiii! dock har aoubiose stängt:(
fast funderar starkt på att köpa dom här jeansen på Gina vad tkr ni?

 kmr nog bli as balt att ha till min nya tröja, och sen ballerina skor till det! noom noom!'
och sen när det blir varmare som aldrig kmr hända så kan jag byta dom  till mina rosa jeans shorts! *rosa nöööörd.se*
och billiga var dom också, 199kr liksom? köpte mina anndra jeans för 499kr.. hehe..

//ewelina


Städat

Hej igen!
nu har jag precis städat och rensat klart på mitt rum:) blev garderoberna som blev drabbade denna ggn!;)
Väntar på lite filmer (igen), men bloggen ska uppdateras! lovar;)

//ewelinw

Hemma från stallet igen då

Hej igen!

kom hem från stallet för 1h sen, hade morgon jouren på klubben. gick jätte fort och vi var ganska många.
nu ska jag ta och hitta på ngt, får se vad det blir, kanske sitta i soffan och käka muffins? elr rita lite,, hm.


Shopping!

Hejsan sötnosar, haft en bra dag?

det har nämligen jag!!! haft en toppen dag på stan med Frida och Lina! fick med mig 6st påsar hem xD

Det var Linnen, shorts och massa mer!:D bilder kmr, men som sagt är min överförings sakimoj borta :((

ÅÅ har så mkt fina bilder på sötnosen Musse och Maggan osv!<3

men för att det är minfödelse dag = släkt kalas. så måste säga hejdå nu!<3

kram<3

 WOOOOPAA!

//ewelina

BYE BYE SKOLA! HEJ STAN!

HELG fatta va skönt behövere det nu asså!

och för att fira drar jag in till stan med bästa Frida och Lina<3
Blir mkt shopping, ni får se senare!




12 år idag då!

Grattis till mig! woooopa!


RSS 2.0